Kwaliteitsvolle dakisolatie kopen kan bij Dakdepot Een goed geïsoleerd dak is goud waard

Houd de koude buiten en de warmte binnen met de professionele dakisolatiematerialen van Dakdepot in Merksem! U vindt bij ons verschillende kwaliteitsvolle merken als Enertherm, Kingspan, Styrodur,Isomowall EPSAluthermo en meer. Alles voor geslaagde dakisolatiewerken.

Voor de professional én de klusser

Wij verwerken zowel bestellingen van particulieren als van zelfstandigen. Dakdepot staat klaar voor zowel doe-het-zelvers als vakmannen met kwalitatieve isolatie.

Met een goed geïsoleerd dak bespaart u veel energie. Maak daarom gebruik van de beste dakisolatiematerialen die er op de markt zijn. Uw dakisolatie kopen in Merksem doet u dan ook bij voorkeur bij Dakdepot. Profiteer van onze kwaliteitsvolle producten en scherpe prijzen. Nog niet zeker van wat u wil kopen? Spreek ons aan. We assisteren u graag bij het zoeken van de beste isolatie-oplossing voor uw situatie.

Breng een bezoek aan onze groot- en kleinhandel en maak kennis met ons ruim aanbod

Meer dan voor dakisolaties alleen kan u bij onze zaak terecht voor allerhande dakmaterialen, u vindt er zeker uw gading

Bezoek Dakdepot om duurzame dakisolatie te kopen. U vindt ons terug op Glasstraat 47 (Merksem) naast de ‘brug van den azijn’. U kan ons ook telefonisch of via het mailformulier contacteren tijdens onze openingsuren!


Onze merken

Copyright © all rights reserved.