nieuw !! solid board dakoversteek stroken

20,30,40,50 en 60 cm breedte 2.5 m lengte

ideaal voor bekleding dak oversteek (cornische) makkelijk te plaatsen direct op maat en zonder verzagen !!! 


Gevelbekleding met een natuurlijke look

Niet alleen is Dakdepot uw partner voor dakmaterialen, ook voor gevelbekledingsmaterialen kan u bij ons terecht. In onze zaak stellen we u graag diverse types van gevelbekleding voor.

Gevelbekleding met een natuurlijke look

De Cembrit Plank, een gevelplaat gemaakt van vezelcement, is de ideale oplossing voor het vervangen van moeilijk te onderhouden houten gevelbekledingen. Het wordt op dezelfde manier gemonteerd als houten alternatieven en dankzij de uitstekende eigenschappen van vezelcement zullen Cembrit Plank en de gevelpanelen niet rotten, scheuren, kromtrekken, delamineren of een nieuwe verflaag vereisen. De Cembrit Plank is verkrijgbaar in 14 kleuren met een gelijkmatige dekking. We bieden een breed spectrum aan ontwerpmogelijkheden in een cedar oppervlak en glad oppervlak. Bovendien zijn er op verzoek speciale kleuren beschikbaar.

Voor kleine en grote gevelwerken

Cembrit Panel zijn grote vezelcementen platen voor het bekleden van grotere oppervlakken of moeilijk te bereiken plaatsen. Het is met name zeer geschikt voor het vervangen van houtsoorten op plaatsen die vaak blootgesteld worden aan regen en vocht, zoals boeiborden en dakvensters. Ook deze gevelplaat geniet van de uitstekende eigenschappen van vezelcement en is verkrijgbaar in een glad en een cedar oppervlak. Bij Dakdepot bieden we vijf dekkende kleuren die overeenkomen met de Cembrit Plank.

& Alles voor uw dak

Niet alleen heeft Dakdepot alles in huis voor gevelbekledingswerken, ook voor uw dakwerken kan u bij ons terecht. Bent u een professionele dakwerker of een doe-het-zelver? Iedereen is welkom in onze dak- en gevelgroothandel! Neem gerust contact op voor meer informatie.

Copyright © all rights reserved.