Hout 

Passie voor hout

Onze passie voor hout proberen wij te delen met onze klanten door het bieden van een kwalitatief en innovatief aanbod aan houtproducten. Alle houtproducten die een professionele of particuliere dakwerker of verbouwer nodig heeft, bieden wij aan bij Dakdepot in Merksem. Balken, latten, osb, meranti, bouwmateriaal, panlatten, betonplex, kepers, schollen, cls, douglas, gordingen, spanten, bebording, schaliebord, ceder, planchetten, cdx, … Simpel: u noemt het, wij voorzien het! 

Elke dag zoeken wij voor u naar de beste houtsoorten en plaatmaterialen op de houtmarkt. Alleen hout en platen die aan de beste prijs-kwaliteitverhouding voldoen, worden voor onze klanten aangekocht. 

Advies en naservice

Zelfs voor de meest uiteenlopende toepassingen helpen wij u graag met het kiezen van het juiste hout. Dankzij onze ruime voorraad en efficiĆ«nte service, kunnen wij onze klanten steeds voorzien van het materiaal dat ze zoeken of kunnen we de gewenste producten steeds op het afgesproken tijdstip leveren. Onze feilloze bediening stopt echter niet na uw aankoop, ook na de levering zorgen wij nog voor onze klanten door gepast advies te geven en steeds klaar te staan om uw vragen te beantwoorden. 

Contact

Bent u op zoek naar een product dat niet voorradig is? Laat het ons weten, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. 

Copyright © all rights reserved.